Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gossip Girl

Gossip Girl

01/01/2015 | Flixfilm

Se Gossip Girl på Netflix

Indspilningsår: 2007–2012
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley
Spilletid: 42 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Kristen Bell lægger stemme til en anonym blogger, der fortæller handlingen i denne hitserie, der foregår på en eksklusiv kostskole i New York City.

Gossip Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gossip Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gossip Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gossip Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gossip Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gossip Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.6 kommentarer til Gossip Girl

 1. Mia - kl. 11:59, 27-08-2014:

  Hvornår kommer sæson 6???

 2. Maria - kl. 08:24, 03-09-2014:

  Ja venter også med længsel på afslutningen. Det er da snart en serie der er 2 år gammel .
  Får i ikke særson på Netflex?

 3. Flixfilm - kl. 12:36, 06-10-2014:

  Hej,

  Der skulle gerne komme nye afsnit af Gossip Girl på Netflix d. 25. oktober. Det meddeler Netflix. 4. Natasha - kl. 12:53, 20-11-2014:

  Hej..

  Nu kan jeg se i har skrevet mange steder at Gossip Girl sæson 6 den 25. oktober, men det er ved at være en måned siden, og sæson 6 er stadig ikke inde på netflix, hvornår kommer den? 🙂

 5. Andrea - kl. 23:24, 19-12-2014:

  Hejsa. Hvornår kommer gossip girl sæson 6?

 6. Isabella - kl. 19:41, 02-02-2018:

  Hej, flixfilm
  Bliver Gossip Girl taget af Netflix? det håber jeg virkelig ikke. det er min yndling serie.

  Skriv kommentar