Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Gotham kommer på Netflix Danmark

Gotham kommer på Netflix Danmark

07/10/2015 | Flixfilm

gotham serie netflix danmarkDen 25. oktober har første sæson af serien Gotham, der handler om årene inden Batman kommer til byen, premiere på Netflix Danmark. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det er mere end et år siden, at streamingtjenesten Netflix offentliggjorde, at de havde købt streaming-rettighederne til serien og annoncerede at serien vil blive tilgængelig inden for kort tid. Det skete som bekendt ikke af uvisse grund, men nu kan Netflix altså endelig have premiere på serien.

Gotham tager udgangspunkt i årene inden Bruce Wayne bliver til Batman eller Selina Kyle bliver til Catwomen. Omdrejningspunktet i er fra start den unge politimand James Gordon, der får tildelt den mere rutinerede Harvey Bullock som sin partner hvor deres job er at holde lov og orden i de mørke gyder i Gotham.

Serien starter hårdt ud og viser episoden hvor Bruce Waynes forældre bliver myrdet af en gemen forbryder, som truer sig til forældrenes penge. Forbryderen ender dog med at sætte en kugle i brystet på begge forældre og Bruce Wayne overværer episoden, som bekendt er med til at sætte gang i Batman visionerne.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver ny monster-serie med skaberne af 'Dark' og '1899'

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke kun Batmans oprindelseshistorien, som bliver fortalt i Gotham, men også The Penguin, The Riddler, Catwoman, The Joker, Poison Ivy, Scarecrow, Hugo Strange, Two-Face, og Mr. Freeze får deres historie fortalt.

I serien medvirker bl.a. Ben McKenzie, Donal Logue og Jada Pinkett Smith. Sæson 2 af Gotham vises netop nu på amerikansk tv og det forventes ligeledes at denne kommer på Netflix inden for nærmeste fremtid.

Se Gotham på Netflix Danmark fra d. 25. oktober.6 kommentarer til Gotham kommer på Netflix Danmark

 1. Kommer der ikke hele gotham serien på Netflix?? ? - kl. 13:52, 04-03-2016:

  Hej kommer hele serien ikke på Netflix? ?

 2. Kommer der ikke hele gotham serien på Netflix?? ? - kl. 13:52, 04-03-2016:

  Hej kommer hele serien ikke på Netflix? ?

 3. Claus - kl. 09:17, 21-03-2017:

  Hej

  Hvornår kommer sæson 2 af “Gotham” på Netflix i Danmark? Serien viser allerede på Netflix i USA?

  Venter spændt

  / Claus 4. Thea - kl. 17:13, 28-05-2017:

  Syntes godt at sæson 2 og 3 af Gotham kunne komme på Netflix Danmark, nu da den allerede er blevet vist i USA.

 5. Rasmus - kl. 03:53, 17-06-2017:

  Gotham sæson 3 er allerede på Amazon Prime, som desværre er låst i Danmark, jo du kan se alle Amazons egne produktioner på Amazon prime i Danmark men ikke de “gode” serier og film de er stadig regions låst, så meget 1990. Hold nu op med at regionslåse film og tv.

 6. kim - kl. 21:42, 23-12-2018:

  Gotham sæson 1-3
  jeg syndes den er fed nok og rimlige catchy. jeg så de føste 3 afsnit alene og efter dem så ville kærsten også se rasten sammen med mig. glæder om til at sæson 4 kommer.

Skriv kommentar