Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Gotham’ sæson 5 snart på Netflix

‘Gotham’ sæson 5 snart på Netflix

18/03/2020 | Flixfilm

Gotham sæson 5 snart på NetflixStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at femte sæson af krimiserien ‘Gotham’ får premiere i Danmark den 1. april.

Det bekræfter Netflix overfor Flixfilm.dk.

Femte sæson er samtidig den sidste sæson af den prisvindende serie, der tager udgangspunkt i superhelten Batmans oprindelseshistorie hvor man følger den forældreløse Bruce Wayne i de turbulente dage før han trækker i den sorte kappe.

I den kommende sæson ligger byen Gotham City på randen af anarki og kaos efter skurkene Penguin, The Riddler, The Sirens og Jeremiah har overtaget store dele af byen. Kun betjenten Jim Gordon og den den kappeklædte korsridder Bruce Wayne kan få skabt ro i byen, men spørgsmålet er om det er for sent, at redde hvad der er tilbage af den svækkede by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den sidste og femte sæson er på 12 episoder og dermed vil alle 100 episoder af ‘Gotham’ ligge klar til streaming på Netflix fra begyndelsen af april.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Wonder'

Afslutning på ‘Gotham’ blev vist på amerikansk tv i april 2019 og det er dermed lidt under et år efter at serieafslutningen rammer dansk Netflix.

Serien har gennem levetiden hele tiden modtaget gode anmeldelser, men seertallene kunne ikke følge med. ‘Gotham’ tabt således næsten 4 millioner seere fra første til femte sæson, hvilket også blev dødsstødet.

I ‘Gotham’ spiller Ben McKenzie kriminalbetjenten James Gordon, mens David Mazouz er Bruce Wayne. Herudover medvirker også Donal Logue (‘Sons of Anarchy’), Jada Pinkett Smith (‘The Matrix Reloaded’), John Doman (‘The Wire’) og Sean Pertwee (‘Elementary)’.

Se ‘Gotham‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan ses fra den 1. april.Skriv kommentar