Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Grace and Frankie sæson 3 på vej

Grace and Frankie sæson 3 på vej

19/12/2015 | Flixfilm

kentriki-fonfaStreamingtjenesten Netflix har besluttet at forlænge deres komedieserie Grace and Frankie med de kvindelige komikere Jane Fonda og Lily Tomlin i hovedrollen, med yderligere en sæson og der er således en sæson 3 af serien på vej. Det skriver Deadline.

Annonceringen af tredje sæson sker inden sæson 2 har haft premiere på streamingtjenesten, som blev annonceret i maj blot to uger efter den kom på Netflix. Det er ikke offentliggjort hvornår sæson 2 får premiere, men med sæson 3 på tegnebrættet kunne noget tyde på, at man ikke behøver at vente det sædvandlige år mellem premieren af de to sæsoner. Netflix har også tidligere udtalt, at de forventer at få sæsonpremiererne ned på et halvt år i stedet for det nuværende år.

Komedienserien Grace & Frankie handler om Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin), der godt oppe i årerne bliver udsat for en noget uventet situation. Deres mænd (Martin Sheen og Sam Waterston) er nemlig blevet forelsket i hinanden og vil giftes, hvilket får kvindenes liv til at vende op og ned. Selvom de to kvinder ikke umiddelbart ser frem til, at blive tættere forbundet, så ender de dog med at blive hinandens redning i sidste ende.

LÆS OGSÅ   Ny sæson af 'Borgen' kommer skidt fra start i udlandet

Grace and Frankie får havde premiere på Netflix tidligere på året og er skabt af den anerkendte Marta Kauffman, som tidligere har stået bag den succesfulde serie Friends (Venner). Serien er desuden skrevet af Howard J. Morris (In Case of Emergency) og Paula Weinstein (Blood Diamond).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Grace and Frankie på Netflix Danmark.
Skriv kommentar