Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grace and Frankie

Grace and Frankie

15/01/2020 | Flixfilm

Se Grace and Frankie på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lily Tomlin, Jane Fonda, Sam Waterston, Martin Sheen
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Jane Fonda og Lily Tomlin spiller hovedrollerne som to kvinder, der må genopfinde deres liv i denne sjove og hudløst ærlige originale serie fra Netflix.


Se Grace and Frankie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGrace and Frankie (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grace and Frankie (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grace and Frankie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grace and Frankie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grace and Frankie (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar