Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grace and Frankie

Grace and Frankie

29/04/2022 | Flixfilm

Grace and Frankie på Netflix

Produktionsår: 2015–2022
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jane Fonda, Lily Tomlin, Sam Waterston
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Jane Fonda og Lily Tomlin spiller hovedrollerne som to kvinder, der må genopfinde deres liv i denne sjove og hudløst ærlige originale serie fra Netflix.Se Grace and Frankie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Grace and Frankie (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grace and Frankie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Grace and Frankie (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grace and Frankie (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grace and Frankie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grace and Frankie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar