Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grace Is Gone

Grace Is Gone

15/12/2015 | Flixfilm

Se Grace Is Gone på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, War
Instruktør: Jim Strouse
Skuespillere: John Cusack, Emily Churchill, Rebecca Spence, Jennifer Tyler
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Stanley er en eks-militærmand, som skal forsøge at finde modet til at fortælle sine døtre den forfærdelige nyhed, at deres mor er omkommet i Irak.


Se Grace Is Gone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGrace Is Gone havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grace Is Gone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grace Is Gone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grace Is Gone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grace Is Gone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar