Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grace Is Gone

Grace Is Gone

15/12/2015 | Flixfilm

Grace Is Gone på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama, War
Instruktion: Jim Strouse
Skuespillere: John Cusack, Emily Churchill, Rebecca Spence
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Stanley er en eks-militærmand, som skal forsøge at finde modet til at fortælle sine døtre den forfærdelige nyhed, at deres mor er omkommet i Irak.

Grace Is Gone havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grace Is Gone på YouTube.Se Grace Is Gone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grace Is Gone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grace Is Gone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grace Is Gone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grace Is Gone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar