Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grace of Monaco

Grace of Monaco

01/11/2019 | Flixfilm

Se Grace of Monaco på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Olivier Dahan
Skuespillere: Nicole Kidman, Tim Roth, André Penvern
Spilletid: 103 min
Land: Switzerland, France, Italy, Belgium
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Mens hun overvejer et tilbud om at fortsætte sin karriere i Hollywood, hjælper Grace Kelly – nu prinsesse af Monaco – sit nye hjemland i en strid med Frankrig.

Grace of Monaco havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Grace of Monaco på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grace of Monaco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grace of Monaco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grace of Monaco, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grace of Monaco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar