Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grace: The Possession

Grace: The Possession

01/09/2021 | Flixfilm

Grace: The Possession på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Jeff Chan
Skuespillere: Alexia Fast, Lin Shaye, Alan Dale
Spilletid: 87 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Grace slipper væk fra sit strenge barndomshjem og tager på college. Men hendes nye liv martres af dæmoniske kræfter, der er opsatte på at overtage hele hendes tilværelse.Se Grace: The Possession på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Grace: The Possession havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grace: The Possession på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Grace: The Possession ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grace: The Possession stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grace: The Possession, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grace: The Possession er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar