Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grace Unplugged

Grace Unplugged

30/08/2015 | Flixfilm

Se Grace Unplugged på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Music
Instruktion: Brad J. Silverman
Skuespillere: AJ Michalka, Kelly Thiebaud, James Denton
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Hver søndag optræder den 18-årige Grace i kirken sammen med sin far, en tidligere rockstjerne. Men hun længes efter at dele sine talenter med resten af verden.

Grace Unplugged havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Grace Unplugged på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grace Unplugged ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grace Unplugged stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grace Unplugged, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grace Unplugged er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar