Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grami’s Circus Show

Grami’s Circus Show

02/02/2017 | Flixfilm

Grami’s Circus Show på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre skøre løver, Grami, Nemo og Sam, slutter sig til sprechstallmeisteren Jack for at øve sig og optræde sammen i deres helt egen cirkusforestilling.

Grami’s Circus Show (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grami’s Circus Show på YouTube.Se Grami’s Circus Show på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Grami’s Circus Show (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grami’s Circus Show (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grami’s Circus Show, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grami’s Circus Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar