Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grami’s Circus Show

Grami’s Circus Show

02/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Grami’s Circus Show på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tre skøre løver, Grami, Nemo og Sam, slutter sig til sprechstallmeisteren Jack for at øve sig og optræde sammen i deres helt egen cirkusforestilling.


Se Grami’s Circus Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Grami’s Circus Show (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grami’s Circus Show (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grami’s Circus Show herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grami’s Circus Show er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grami’s Circus Show (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar