Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Grand Army

Grand Army

16/10/2020 | Flixfilm

Grand Army på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Odessa A’zion, Odley Jean, Amir Bageria
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Fem elever på den største offentlige high school i Brooklyn kaster sig ud i et kaotisk liv, hvor de kæmper for succes, overlevelse, frigørelse og for at erobre fremtiden.Se Grand Army på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Grand Army (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grand Army på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Grand Army (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grand Army (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grand Army, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grand Army er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar