Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grand Army

Grand Army

16/10/2020 | Flixfilm

Se Grand Army på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Odessa A’zion, Odley Jean, Amir Bageria, Maliq Johnson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Fem elever på den største offentlige high school i Brooklyn kaster sig ud i et kaotisk liv, hvor de kæmper for succes, overlevelse, frigørelse og for at erobre fremtiden.

Grand Army (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Grand Army på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grand Army (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grand Army (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grand Army, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grand Army er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar