Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grand Designs

Grand Designs

15/05/2018 | Flixfilm

Se Grand Designs på Netflix

Indspilningsår: 1999–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kevin McCloud
Spilletid: 50 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Værten Kevin McCloud møder folk, der giver det at bygge sit eget hus en helt ny dimension. Han følger deres ambitiøse planer fra start til slut.


Se Grand Designs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGrand Designs (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grand Designs (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grand Designs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grand Designs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grand Designs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar