Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grand Hotel

Grand Hotel

01/08/2016 | Flixfilm

Grand Hotel på Netflix

Produktionsår: 1932
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Edmund Goulding
Skuespillere: Greta Garbo, John Barrymore, Joan Crawford
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: For at finde ud af sandheden om sin søsters mystiske forsvinden, infiltrerer en ung mand et hotel forklædt som tjener og begynder en efterforskning.

Grand Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grand Hotel på YouTube.Se Grand Hotel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Grand Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grand Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grand Hotel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grand Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar