Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grand Theft Parsons

Grand Theft Parsons

20/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Grand Theft Parsons på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: David Caffrey
Skuespillere: Jamie McShane, Johnny Knoxville, Danielle Sapia, Gabriel Macht
Spilletid: 88 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Phil Kaufman, der var turneleder for musiklegenden Gram Parsons, stjæler sin vens døde krop, og kører den til Joshua Tree National Park.


Se Grand Theft Parsons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Grand Theft Parsons havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grand Theft Parsons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grand Theft Parsons herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grand Theft Parsons er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grand Theft Parsons stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar