Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grand Theft Parsons

Grand Theft Parsons

20/12/2014 | Flixfilm

Grand Theft Parsons på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: David Caffrey
Skuespillere: Johnny Knoxville, Christina Applegate, Marley Shelton
Spilletid: 88 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Phil Kaufman, der var turneleder for musiklegenden Gram Parsons, stjæler sin vens døde krop, og kører den til Joshua Tree National Park.



Se Grand Theft Parsons på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Grand Theft Parsons havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grand Theft Parsons på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Grand Theft Parsons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grand Theft Parsons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grand Theft Parsons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grand Theft Parsons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar