Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grand Theft Parsons

Grand Theft Parsons

20/12/2014 | Flixfilm

Se Grand Theft Parsons på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: David Caffrey
Skuespillere: Jamie McShane, Johnny Knoxville, Danielle Sapia, Gabriel Macht
Spilletid: 88 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Phil Kaufman, der var turneleder for musiklegenden Gram Parsons, stjæler sin vens døde krop, og kører den til Joshua Tree National Park.


Se Grand Theft Parsons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGrand Theft Parsons havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grand Theft Parsons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grand Theft Parsons herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grand Theft Parsons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grand Theft Parsons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar