Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Grandma

18/08/2017 | Flixfilm

Se Grandma på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Paul Weitz
Skuespillere: Lily Tomlin, Judy Greer, Julia Garner, Carlos Miranda
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ilter, frisindet bedstemor tilbringer dagen med at hjælpe sit gravide barnebarn ud af problemer ved at svindle familie og venner.


Se Grandma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGrandma havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grandma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Grandma:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grandma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grandma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar