Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grandma’s Last Wishes

Grandma’s Last Wishes

26/12/2020 | Flixfilm

Se Grandma’s Last Wishes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Paul Weitz
Skuespillere: Lily Tomlin, Judy Greer, Julia Garner, Carlos Miranda
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da bedstemor beslutter, at det er tid at få styr på sine ting, bliver familien uenige om, hvem der skal arve hendes hus i denne efterfølger til Bedstemors bryllup.

Grandma’s Last Wishes (Bedstemors testamente) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Grandma’s Last Wishes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grandma’s Last Wishes (Bedstemors testamente) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grandma’s Last Wishes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grandma’s Last Wishes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grandma’s Last Wishes (Bedstemors testamente) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar