Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grandma’s Wedding

Grandma’s Wedding

05/02/2020 | Flixfilm

Se Grandma’s Wedding på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Aftenen før bedstemors bryllup med den meget yngre gartner Julio mødes de to meget forskellige familier til en weekend med løgne, drama og kultursammenstød.


Se Grandma’s Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGrandma’s Wedding (Bedstemors bryllup) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grandma’s Wedding (Bedstemors bryllup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grandma’s Wedding herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grandma’s Wedding (Bedstemors bryllup) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grandma’s Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar