Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grandma’s Wedding

Grandma’s Wedding

05/02/2020 | Flixfilm

Grandma’s Wedding på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Drama
Instruktion: Rick Reid
Skuespillere: Brannon Braxton, Dale Niehaus, Debbi Tucker
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Aftenen før bedstemors bryllup med den meget yngre gartner Julio mødes de to meget forskellige familier til en weekend med løgne, drama og kultursammenstød.

Grandma’s Wedding (Bedstemors bryllup) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grandma’s Wedding på YouTube.Se Grandma’s Wedding på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grandma’s Wedding (Bedstemors bryllup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grandma’s Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grandma’s Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grandma’s Wedding (Bedstemors bryllup) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar