Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Granny Nanny

Granny Nanny

24/04/2023 | Flixfilm

Granny Nanny på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Wolfgang Groos
Skuespillere: Maren Kroymann, Günther Maria Halmer, Maxime Diemer
Spilletid: 104 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Tre friske bedstemødre, der føler sig uopfyldte og uden mål, melder sig frivilligt til at hjælpe problemfyldte familier. Men de får meget mere, end de havde regnet med.Se Granny Nanny på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Granny Nanny havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Granny Nanny på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Granny Nanny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Granny Nanny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Granny Nanny, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Granny Nanny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar