Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grass Is Greener

Grass Is Greener

20/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Grass Is Greener på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Fab 5 Freddy
Skuespillere: B-Real, Steven Hager, Damian Marley, Snoop Dogg
Spilletid: 97 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Det oplyste jazz og hiphop – og startede en krig på stoffer, der var gennemsyret af racistisk uretfærdighed. Eksperter udforsker Amerikas komplicerede forhold til hash.


Se Grass Is Greener på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Grass Is Greener havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grass Is Greener ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grass Is Greener herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grass Is Greener er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grass Is Greener stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar