Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » GrassRoots: The Cannabis Revolution

GrassRoots: The Cannabis Revolution

03/08/2022 | Flixfilm

GrassRoots: The Cannabis Revolution på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Dale Beaumont-Brown
Skuespillere: N/A
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom, Netherlands, Spain, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Aktivister med kroniske lidelser fortæller om deres erfaringer med medicinsk cannabis og prøver at få ændret den britiske lovgivning.

GrassRoots: The Cannabis Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til GrassRoots: The Cannabis Revolution på YouTube.Se GrassRoots: The Cannabis Revolution på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om GrassRoots: The Cannabis Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at GrassRoots: The Cannabis Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame GrassRoots: The Cannabis Revolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til GrassRoots: The Cannabis Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar