Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gravity

01/04/2019 | Flixfilm

Se Gravity på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen
Spilletid: 91 min
Land: UK, USA, Mexico
Sprog: English, Greenlandic
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da deres rumskib bliver ødelagt af rumaffald, ender Dr. Ryan Stone og astronauten Matt Kowalski med at svæve i rummet uden nogen forbindelse til Jorden.

Gravity havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gravity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gravity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gravity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gravity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gravity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar