Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gravity

01/04/2019 | Flixfilm

Se Gravity på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen
Spilletid: 91 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Greenlandic
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da deres rumskib bliver ødelagt af rumaffald, ender Dr. Ryan Stone og astronauten Matt Kowalski med at svæve i rummet uden nogen forbindelse til Jorden.


Se Gravity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGravity havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gravity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gravity herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gravity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gravity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar