Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Grease 2

01/05/2020 | Flixfilm

Grease 2 på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Comedy, Music, Musical
Instruktion: Patricia Birch
Skuespillere: Michelle Pfeiffer, Maxwell Caulfield, Lorna Luft
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Den nye, nørdede britiske dreng er betaget af lederen af Rydell Highs sexede Pink Ladies, og han forvandler sig for at tiltrække sig hendes opmærksomhed.

Grease 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grease 2 på YouTube.Se Grease 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Grease 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grease 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grease 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grease 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar