Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Grease 2

01/05/2020 | Flixfilm

Se Grease 2 på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Comedy, Drama, Musical, Romance
Instruktør: Patricia Birch
Skuespillere: Maxwell Caulfield, Michelle Pfeiffer, Lorna Luft, Maureen Teefy
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Den nye, nørdede britiske dreng er betaget af lederen af Rydell Highs sexede Pink Ladies, og han forvandler sig for at tiltrække sig hendes opmærksomhed.


Se Grease 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Grease 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grease 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Grease 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grease 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grease 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar