Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Grease

01/12/2019 | Flixfilm

Se Grease på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Musical, Romance
Instruktør: Randal Kleiser
Skuespillere: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Grease er ikke kun et nostalgisk tilbageblik på en tid, hvor livet var mere enkelt, men også en energisk og spændende musikalsk hyldest til rock and roll’ens tidsalder.Se Grease på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Grease havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grease ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Grease:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grease er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grease stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar