Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Great British Menu

Great British Menu

08/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Great British Menu på Netflix

Indspilningsår: 2006–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Prue Leith, Matthew Fort, Oliver Peyton, Jennie Bond
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Storbritanniens førende kokke server deres bedste retter og konkurrerer om chancen for at få retterne på menuen ved storslåede banketter og begivenheder.


Se Great British Menu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Great British Menu (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Great British Menu (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Great British Menu herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Great British Menu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Great British Menu (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar