Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Great Expectations

Great Expectations

15/05/2015 | Flixfilm

Se Great Expectations på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Ethan Hawke, Gwyneth Paltrow, Hank Azaria, Chris Cooper
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, French, Portuguese
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Skæbnen – med en smule hjælp fra en mystisk ukendt velgører – fører den unge forældreløse Pip fra et liv i fattigdom til et liv i uventet velstand.


Se Great Expectations på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGreat Expectations havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Great Expectations ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Great Expectations herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Great Expectations er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Great Expectations stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar