Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Great Expectations

Great Expectations

15/05/2015 | Ingen kommentarer

Se Great Expectations på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Ethan Hawke, Gwyneth Paltrow, Hank Azaria, Chris Cooper
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, French, Portuguese
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Skæbnen – med en smule hjælp fra en mystisk ukendt velgører – fører den unge forældreløse Pip fra et liv i fattigdom til et liv i uventet velstand.


Se Great Expectations på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Great Expectations havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Great Expectations ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Great Expectations herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Great Expectations er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Great Expectations stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar