Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Great News

Great News

04/09/2019 | Flixfilm

Se Great News på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Briga Heelan, Andrea Martin, Adam Campbell, Nicole Richie
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En tv-nyhedsproducers ambitioner tager en akavet drejning, da hendes mor vender tilbage til arbejdsmarkedet og får et job som tv-stationens nye praktikant.

Great News (Gode nyheder) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Great News på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Great News (Gode nyheder) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Great News (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Great News, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Great News (Gode nyheder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Great News

  1. Dorthe - kl. 07:33, 27-03-2019:

    Rigtig sjov serie. Får I sæson 2?

  2. Brian - kl. 14:06, 04-09-2019:

    Lol… Elsker når folk skriver til flixfilm som om de er Netflix.. wtf..

    Skriv kommentar