Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Great Pretender

Great Pretender

20/08/2020 | Flixfilm

Se Great Pretender på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Wolf Williams
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Japans angiveligt største svindler Makoto Edamura får hænderne fulde, da han forsøger at snyde Laurent Thierry, der er en ægte skurk i verdensklasse.


Se Great Pretender på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Great Pretender (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Great Pretender (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Great Pretender:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Great Pretender er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Great Pretender (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar