Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Great Pretender

Great Pretender

25/11/2020 | Flixfilm

Great Pretender på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chiaki Kobayashi, Jun'ichi Suwabe, Natsumi Fujiwara
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Japans angiveligt største svindler Makoto Edamura får hænderne fulde, da han forsøger at snyde Laurent Thierry, der er en ægte skurk i verdensklasse.

Great Pretender (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Great Pretender på YouTube.Se Great Pretender på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Great Pretender (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Great Pretender (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Great Pretender, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Great Pretender er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar