Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Great Wall – Die chinesische Mauer – Auf den Spuren eines Weltwunders

Great Wall – Die chinesische Mauer – Auf den Spuren eines Weltwunders

17/08/2021 | Flixfilm

Se Great Wall – Die chinesische Mauer – Auf den Spuren eines Weltwunders på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Christian Twente
Skuespillere: William Lindesay, Paul Rabiger
Spilletid: 49 min
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Historikeren William Lindesay rejser til de fjerneste egne af Den Kinesiske Mur i et forsøg på at aflure, hvordan den blev bygget.

Great Wall – Die chinesische Mauer – Auf den Spuren eines Weltwunders havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Great Wall – Die chinesische Mauer – Auf den Spuren eines Weltwunders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Great Wall – Die chinesische Mauer – Auf den Spuren eines Weltwunders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Great Wall – Die chinesische Mauer – Auf den Spuren eines Weltwunders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Great Wall – Die chinesische Mauer – Auf den Spuren eines Weltwunders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Great Wall – Die chinesische Mauer – Auf den Spuren eines Weltwunders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar