Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greatest Events of WWII in Colour

Greatest Events of WWII in Colour

08/11/2019 | Flixfilm

Greatest Events of WWII in Colour på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, History, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Derek Jacobi, Geoffrey Wawro, James Holland
Spilletid: 50 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: De mest afgørende begivenheder under 2. verdenskrig − fra angrebet på Pearl Harbor til D-dag − skildres i denne dokuserie, der omfatter farvelagte optagelser.

Greatest Events of WWII in Colour (2. verdenskrigs største begivenheder i farver) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Greatest Events of WWII in Colour på YouTube.Se Greatest Events of WWII in Colour på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Greatest Events of WWII in Colour (2. verdenskrigs største begivenheder i farver) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greatest Events of WWII in Colour (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Greatest Events of WWII in Colour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greatest Events of WWII in Colour (2. verdenskrigs største begivenheder i farver) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar