Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greatest Events of WWII in Colour

Greatest Events of WWII in Colour

08/11/2019 | Flixfilm

Se Greatest Events of WWII in Colour på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, History, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Derek Jacobi, Geoffrey Wawro, James Holland
Spilletid: 50 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: De mest afgørende begivenheder under 2. verdenskrig − fra angrebet på Pearl Harbor til D-dag − skildres i denne dokuserie, der omfatter farvelagte optagelser.

Greatest Events of WWII in Colour (2. verdenskrigs største begivenheder i farver) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Greatest Events of WWII in Colour på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Greatest Events of WWII in Colour (2. verdenskrigs største begivenheder i farver) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greatest Events of WWII in Colour (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Greatest Events of WWII in Colour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greatest Events of WWII in Colour (2. verdenskrigs største begivenheder i farver) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar