Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Greed

31/01/2022 | Flixfilm

Greed på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Michael Winterbottom
Skuespillere: Caroline Flack, Steve Coogan, David Mitchell
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En britisk modeskaber og milliardær forsøger at redde sit blakkede image ved at holde en vild, overdådig fødselsdagsfest i Grækenland.Se Greed på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Greed havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Greed på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Greed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Greed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar