Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Book

Green Book

01/12/2020 | Flixfilm

Se Green Book på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Comedy, Drama, Music
Instruktør: Peter Farrelly
Skuespillere: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco
Spilletid: 130 min
Land: USA, China
Sprog: English, Italian, Russian, German
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Modsætninger mødes, da en kultiveret sort pianist hyrer en smart dørmand som chauffør til sin turné i de raceopdelte amerikanske sydstater.

Green Book havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Green Book på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Green Book ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Book stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Green Book, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Green Book er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar