Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Book

Green Book

01/12/2020 | Flixfilm

Green Book på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Peter Farrelly
Skuespillere: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini
Spilletid: 130 min
Land: United States, China
Sprog: English, Italian, Russian, German
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Modsætninger mødes, da en kultiveret sort pianist hyrer en smart dørmand som chauffør til sin turné i de raceopdelte amerikanske sydstater.

Green Book havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Green Book på YouTube.Se Green Book på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Green Book ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Book stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Green Book, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Green Book er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar