Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Cities

Green Cities

06/11/2022 | Flixfilm

Green Cities på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jenny .Hammond
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på arkitekter, der indarbejder naturen i deres designs, og udforsker, hvordan fremtidens grønne byer måske kommer til at se ud.

Green Cities havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Green Cities på YouTube.Se Green Cities på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Green Cities ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Cities stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Green Cities, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Green Cities er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar