Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Eggs and Ham

Green Eggs and Ham

08/04/2022 | Flixfilm

Green Eggs and Ham på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael Douglas, Adam Devine, Jillian Bell
Spilletid: 26 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Modsætningerne Guy og Sam begiver sig ud på en rejse for at redde et truet dyr og lærer undervejs at prøve nye ting såsom venskab – og en vis velsmagende ret.

Green Eggs and Ham (Grønne æg med skinke) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Green Eggs and Ham på YouTube.Se Green Eggs and Ham på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Green Eggs and Ham (Grønne æg med skinke) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Eggs and Ham (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Green Eggs and Ham, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Green Eggs and Ham (Grønne æg med skinke) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar