Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Eggs and Ham

Green Eggs and Ham

08/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Green Eggs and Ham på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Modsætningerne Guy og Sam begiver sig ud på en rejse for at redde et truet dyr og lærer undervejs at prøve nye ting såsom venskab – og en vis velsmagende ret.


Se Green Eggs and Ham på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Green Eggs and Ham (Grønne æg med skinke) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Green Eggs and Ham (Grønne æg med skinke) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Green Eggs and Ham herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Green Eggs and Ham (Grønne æg med skinke) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Eggs and Ham (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar