Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Frontier

Green Frontier

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Green Frontier på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nelson Camayo, Angela Cano, Juana del Rio, Miguel Dionisio Ramos
Spilletid: 41 min
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Da en ung kvinde fra Bogotá begiver sig ind i junglen for at efterforske fire kvindemord, støder hun på magi, ondskabsfulde planer og sin egen virkelige oprindelse.


Se Green Frontier på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Green Frontier (Grønt grænseland) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Green Frontier (Grønt grænseland) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Green Frontier herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Green Frontier (Grønt grænseland) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Frontier (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar