Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Frontier

Green Frontier

16/08/2019 | Flixfilm

Se Green Frontier på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nelson Camayo, Angela Cano, Juana del Rio, Miguel Dionisio Ramos
Spilletid: 41 min
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en ung kvinde fra Bogotá begiver sig ind i junglen for at efterforske fire kvindemord, støder hun på magi, ondskabsfulde planer og sin egen virkelige oprindelse.Se Green Frontier på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Green Frontier (Grønt grænseland) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Green Frontier (Grønt grænseland) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Green Frontier (Grønt grænseland) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Frontier (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar