Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Is Gold

Green Is Gold

13/04/2017 | Flixfilm

Se Green Is Gold på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Ryon Baxter
Skuespillere: Derek W. Adam, Jimmy Baxter, Ryon Baxter, Billy Bodie
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da hans far kommer i fængsel, kommer en 13-årig dreng i pleje hos sin bror, som han ikke kender, og som viser sig at dyrke marihuana i det nordlige Californien.


Se Green Is Gold på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGreen Is Gold havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Green Is Gold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Green Is Gold herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Green Is Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Is Gold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar