Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Lantern

Green Lantern

05/03/2018 | Flixfilm

Se Green Lantern på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Martin Campbell
Skuespillere: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En dygtig testpilot vælges af rumvæsner til at blive deres repræsentant på Jorden og bruger sine nye kræfter som Den Grønne Lanterne.


Se Green Lantern på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGreen Lantern havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Green Lantern ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Green Lantern herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Green Lantern er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Lantern stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar