Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Mothers’ Club

Green Mothers’ Club

03/06/2022 | Flixfilm

Green Mothers’ Club på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yo-won Lee, Ja-Hyeon Chu, Gyu-ri Kim
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Fem mødre til elever på en konkurrencepræget skole holder et skarpt øje med deres fjender (og hinanden), da misundelse og hemmeligheder vender op og ned på deres liv.

Green Mothers’ Club (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Green Mothers’ Club på YouTube.Se Green Mothers’ Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Green Mothers’ Club (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Mothers’ Club (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Green Mothers’ Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Green Mothers’ Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar