Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Snake

Green Snake

01/12/2021 | Flixfilm

Green Snake på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Drama, Fantasy
Instruktion: Hark Tsui
Skuespillere: Maggie Cheung, Joey Wang, Wenzhuo Zhao
Spilletid: 99 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da Xiao Qing prøver at befri sin søster fra Fahais klør, havner hun i en dystopisk by og møder en mystisk mand, som ikke kan huske sit tidligere liv.

Green Snake havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Green Snake på YouTube.Se Green Snake på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Green Snake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Snake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Green Snake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Green Snake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar