Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green White Green

Green White Green

04/01/2018 | Flixfilm

Se Green White Green på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Abba Makama
Skuespillere: Ibrahim Jammal, Samuel Abiola Robinson, Ifeanyi Dike Jr., Crystabel Goddy
Spilletid: 102 min
Land: Nigeria
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Tre unge nigerianske bohemer, som hver især er fra en af landets store etniske grupper, udforsker de forskellige retninger, som deres liv kan tage.

Green White Green (And All The Beautiful Colours In My Mosaic Of Madness) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Green White Green på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Green White Green (And All The Beautiful Colours In My Mosaic Of Madness) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green White Green stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Green White Green, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Green White Green (And All The Beautiful Colours In My Mosaic Of Madness) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar