Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Green Zone

Green Zone

11/10/2019 | Flixfilm

Green Zone på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Paul Greengrass
Skuespillere: Matt Damon, Jason Isaacs, Greg Kinnear
Spilletid: 115 min
Land: United Kingdom, France, Spain, United States
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En efterretningsagent vil ikke høre på, hvad en officer fortæller om ikke at have fundet masseødelæggelsesvåben i Irak. Hvorfor dækker han over det?

Green Zone havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Green Zone på YouTube.Se Green Zone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Green Zone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Green Zone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Green Zone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Green Zone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar