Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greenhouse Academy

Greenhouse Academy

20/03/2020 | Flixfilm

Se Greenhouse Academy på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ariel Mortman, Finn Roberts, Chris O'Neal, Cinthya Carmona
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Da de to søskende Hayley og Alex starter på en fornem kostskole, kommer de ud for rivalisering, romantik og et mysterium, som er relateret til deres mors nylige død.


Se Greenhouse Academy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGreenhouse Academy (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Greenhouse Academy (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Greenhouse Academy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Greenhouse Academy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greenhouse Academy (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.5 kommentarer til Greenhouse Academy

 1. Pernille - kl. 10:13, 22-09-2017:

  Mega fed serie – mere af den tak 😉👌🏻

 2. Poul Johannsen - kl. 21:15, 25-01-2018:

  Fed sæson 2 kommer snart. Jubiiiii
  Sæson 1 var megafed. Glæder mig til sæson 2

 3. Isabella - kl. 14:25, 14-02-2018:

  Jeg synes at sæson 1 og 2 af greenhouse academy, var helt vildt gode. Håber der kommer en sæson 3, for så ville jeg blive helt vildt glad og det tror jeg også andre vil blive. Det er en super god serie som netflix har fundet på. 4. Annsofie - kl. 15:12, 15-02-2018:

  Uhh jeg håber så meget for en sæson 3. Nogen der ved, hvornår den kommer på Netflix?

 5. Maja - kl. 21:49, 23-02-2018:

  Hej jeg vil bare sige at jeg synes at sæson 1 og 2 var så gode jeg glæder mig til og se sæson 3 og finde ud af hvem Harley har valgt KAN IKKE VENTE!

  Skriv kommentar