Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greenland

Greenland

01/04/2022 | Flixfilm

Greenland på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Ric Roman Waugh
Skuespillere: Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd
Spilletid: 119 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en sværm af kometer truer med at ødelægge det meste af planeten, må en familie kæmpe sig gennem voksende panik og kaos for at nå i sikkerhed.

Greenland havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Greenland på YouTube.Se Greenland på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Greenland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greenland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Greenland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greenland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar