Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greenleaf

Greenleaf

12/08/2020 | Flixfilm

Greenleaf på Netflix

Produktionsår: 2016–2020
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Merle Dandridge, Kim Hawthorne, Desiree Ross
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Medlemmerne af Greenleaf-familien driver en megakirke i Memphis, men forretningen og privatlivet er fordærvet af grådighed, utroskab og andre synder.

Greenleaf (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Greenleaf på YouTube.Se Greenleaf på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Greenleaf (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greenleaf (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Greenleaf, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greenleaf er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Greenleaf

  1. Susan - kl. 20:33, 01-11-2017:

    Sæson 1 var skide god, glæder mig til sæson 2.

Skriv kommentar