Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greenleaf

Greenleaf

06/11/2019 | 1 kommentar

Se Greenleaf på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Merle Dandridge, Desiree Ross, Kim Hawthorne, Lamman Rucker
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Medlemmerne af Greenleaf-familien driver en megakirke i Memphis, men forretningen og privatlivet er fordærvet af grådighed, utroskab og andre synder.


Se Greenleaf på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Greenleaf (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Greenleaf (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Greenleaf herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Greenleaf er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greenleaf (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Greenleaf

  1. Susan - kl. 20:33, 01-11-2017:

    Sæson 1 var skide god, glæder mig til sæson 2.

    Skriv kommentar