Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greenleaf

Greenleaf

12/08/2020 | Flixfilm

Se Greenleaf på Netflix

Indspilningsår: 2016–2020
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Merle Dandridge, Kim Hawthorne, Desiree Ross, Lamman Rucker
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Medlemmerne af Greenleaf-familien driver en megakirke i Memphis, men forretningen og privatlivet er fordærvet af grådighed, utroskab og andre synder.

Greenleaf (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Greenleaf på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Greenleaf (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greenleaf er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greenleaf (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Greenleaf

  1. Susan - kl. 20:33, 01-11-2017:

    Sæson 1 var skide god, glæder mig til sæson 2.

    Skriv kommentar