Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greenleaf

Greenleaf

06/11/2019 | Flixfilm

Se Greenleaf på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Merle Dandridge, Kim Hawthorne, Desiree Ross, Lamman Rucker
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Medlemmerne af Greenleaf-familien driver en megakirke i Memphis, men forretningen og privatlivet er fordærvet af grådighed, utroskab og andre synder.


Se Greenleaf på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Greenleaf (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Greenleaf (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Greenleaf:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Greenleaf er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greenleaf (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Greenleaf

  1. Susan - kl. 20:33, 01-11-2017:

    Sæson 1 var skide god, glæder mig til sæson 2.

    Skriv kommentar