Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greetings from the North

Greetings from the North

15/12/2018 | Flixfilm

Se Greetings from the North på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Lisa Siwe
Skuespillere: Martina Haag, Ola Rapace, Bert-Åke Varg, Eva Fritjofson
Spilletid: 86 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En singlekvinde i fyrrerne, der skal bruge en mand, før hun kan adoptere et barn, finder uventet romantik, da hun besøger sin søster i Norrland.

Greetings from the North havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Greetings from the North på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Greetings from the North ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greetings from the North stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Greetings from the North, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greetings from the North er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar