Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greetings from the North

Greetings from the North

15/12/2018 | Flixfilm

Greetings from the North på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Lisa Siwe
Skuespillere: Martina Haag, Ola Rapace, Bert-Åke Varg
Spilletid: 86 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En singlekvinde i fyrrerne, der skal bruge en mand, før hun kan adoptere et barn, finder uventet romantik, da hun besøger sin søster i Norrland.

Greetings from the North havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Greetings from the North på YouTube.Se Greetings from the North på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Greetings from the North ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greetings from the North stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Greetings from the North, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greetings from the North er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar