Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greetings from the North

Greetings from the North

15/12/2018 | Flixfilm

Se Greetings from the North på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En singlekvinde i fyrrerne, der skal bruge en mand, før hun kan adoptere et barn, finder uventet romantik, da hun besøger sin søster i Norrland.


Se Greetings from the North på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGreetings from the North havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Greetings from the North ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Greetings from the North herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Greetings from the North er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greetings from the North stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar