Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greg Davies: You Magnificent Beast

Greg Davies: You Magnificent Beast

10/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Greg Davies: You Magnificent Beast på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Peter Orton
Skuespillere: Greg Davies, The Phoenix Choir of Wales
Spilletid: 66 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Den britiske komiker Greg Davies mindes skrækkelige dates, hårfjerning med katastrofale følger, sin fars practical jokes og meget mere i en vildt morsom standup-special.


Se Greg Davies: You Magnificent Beast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Greg Davies: You Magnificent Beast havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Greg Davies: You Magnificent Beast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Greg Davies: You Magnificent Beast herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Greg Davies: You Magnificent Beast er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greg Davies: You Magnificent Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar