Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greg Davies: You Magnificent Beast

Greg Davies: You Magnificent Beast

10/04/2018 | Flixfilm

Se Greg Davies: You Magnificent Beast på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Peter Orton
Skuespillere: Greg Davies, The Phoenix Choir of Wales
Spilletid: 66 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den britiske komiker Greg Davies mindes skrækkelige dates, hårfjerning med katastrofale følger, sin fars practical jokes og meget mere i en vildt morsom standup-special.

Greg Davies: You Magnificent Beast havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Greg Davies: You Magnificent Beast på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Greg Davies: You Magnificent Beast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greg Davies: You Magnificent Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Greg Davies: You Magnificent Beast, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greg Davies: You Magnificent Beast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar