Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grego Rossello: Disculpe las molestias

Grego Rossello: Disculpe las molestias

31/10/2019 | Flixfilm

Se Grego Rossello: Disculpe las molestias på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Juani Libonatti
Skuespillere: Grego Rossello
Spilletid: 65 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Den argentinske komiker Grego Rossello går på scenen i Buenos Aires for at give sit bud på moderne stjernestatus, flymad, broderkærlighed og meget mere.

Grego Rossello: Disculpe las molestias havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Grego Rossello: Disculpe las molestias på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grego Rossello: Disculpe las molestias ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grego Rossello: Disculpe las molestias stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grego Rossello: Disculpe las molestias, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grego Rossello: Disculpe las molestias er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar