Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gremlins

01/10/2020 | Flixfilm

Se Gremlins på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Comedy, Fantasy, Horror
Instruktør: Joe Dante
Skuespillere: Hoyt Axton, John Louie, Keye Luke, Don Steele
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En mand tager et sødt væsen med hjem som en julegave til sin søn, men det yngler en gruopvækkende hær af djævelske – og farlige – små bæster.

Gremlins havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gremlins på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gremlins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gremlins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gremlins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gremlins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar