Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Greta: Surviving Summer

Greta: Surviving Summer

11/12/2013 | Flixfilm

Se Greta: Surviving Summer på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En rebelsk 17-årig pige bliver sendt hjem til sine bedsteforældre sommeren over, hvor hendes liv tager en uventet drejning.


Se Greta: Surviving Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGreta: Surviving Summer havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Greta: Surviving Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Greta: Surviving Summer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Greta: Surviving Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greta: Surviving Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar