Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grev Axel

Grev Axel

15/12/2018 | Flixfilm

Grev Axel på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den rejsende skuespiller Axel får en royal opgradering, da han stjæler en længe savnet greves tøj. Hans nye rolle passer ham godt, indtil den rigtige adelsmand dukker op.

Grev Axel havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grev Axel på YouTube.Se Grev Axel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Grev Axel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grev Axel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grev Axel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grev Axel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar