Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grev Axel

Grev Axel

15/12/2018 | Flixfilm

Se Grev Axel på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den rejsende skuespiller Axel får en royal opgradering, da han stjæler en længe savnet greves tøj. Hans nye rolle passer ham godt, indtil den rigtige adelsmand dukker op.


Se Grev Axel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGrev Axel havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grev Axel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grev Axel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grev Axel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grev Axel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar