Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grev Axel

Grev Axel

15/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Grev Axel på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den rejsende skuespiller Axel får en royal opgradering, da han stjæler en længe savnet greves tøj. Hans nye rolle passer ham godt, indtil den rigtige adelsmand dukker op.


Se Grev Axel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Grev Axel havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grev Axel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grev Axel herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grev Axel er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grev Axel stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar