Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Greyzone

01/09/2021 | Flixfilm

Greyzone på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Birgitte Hjort Sørensen, Ardalan Esmaili, Joachim Fjelstrup
Spilletid: 45 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Under planlægningen af et angreb på et mål i Skandinavien tager et medlem af en radikal terrorcelle en droneingeniør som gidsel, mens en agent forsøger at stoppe dem.

Greyzone (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Greyzone på YouTube.Se Greyzone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Greyzone (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Greyzone (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Greyzone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Greyzone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar